Miskolc Déli Ipari Park nagyobb térkép

HU  EN  DE

Miskolc turisztikai kínálata Európa legjobbjai között

2016-05-23

Magyarországon Budapest után elsőként immár Miskolc is tagja az európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek.

 

 

diosgyori_var_140927_vcs_03.jpg

A europeanbestdestinations.com célja a kultúra fejlesztése és az európai turizmus minél szélesebb körben történő elterjesztése. Európa legjobb úti céljainak bemutatása fontos szerepet játszik abban, hogy a kontinens az egyik első számú turisztikai célpont legyen a világon. A honlapon több mint 350 európai desztináció található meg.

fuggokert_ml_3.jpg

A magyarországi turisztikai úti célok közül Budapest után Miskolc az első vidéki település, mely felkerült Európa kedvenc úti célpontjai mellé a turisztikai térképre - többek között Velence, Madrid, vagy Marseille mellé. A European Best Destinations csapata 2009 óta több mint 3 millió utazót ért el a közösségi média csatornáin és honlapján, s mintegy 34 milliós média elérése volt. 

barlangfurdo_120429_ja_10.jpg

A projekt vezetője, Maximiien Lejeune személyes hangvételű levélben gratulált a miskolci TDM vezetőjének és munkatársainak Miskolc hazai és nemzetközi pozicionálásának eddigi eredményeihez, amelyet egy plakett is szimbolizál. 

hamori_to_140805ml.jpg

Az utazás kedvelői a honlapon hozzáférhetnek fotókhoz, videókhoz, 360 fokos panorámaképekhez, útikönyvekhez, valamint megtudhatják, mik a desztináció legfontosabb látnivalói, programjai. 

Miskolc bemutatását ITT láthatja.

Forrás: minap.hu