Miskolc Déli Ipari Park nagyobb térkép

HU  EN  DE

Miskolc Déli Ipari Park

A 93,5 hektáros Ipari Park címmel rendelkező terület Miskolc déli határában, az M30-as autópálya bekötőútja mellett található. A terület összefüggő, sík, jó megközelítési lehetőséggel a Budapest–Miskolc vasúti fővonal és a 3-as számú főút között, az Auchan áruház és más kereskedelmi létesítmények szomszédságában helyezkedik el. A területet keletről a Budapest–Miskolc vasútvonal, nyugatról a Hejő-patak és a kereskedelmi zóna határolja.

Miskolc regionális vasúti csomópont, az óránkénti InterCity-járatok kényelmes közlekedést biztosítanak a fővárosba és más vidéki nagyvárosokba.

A közelben számos repülőtér található:

  • Miskolci sportrepülőtér – kisgépek, helikopterek leszállására alkalmas,
    10 km-re az ipari parktól
  • Kassai nemzetközi repülőtér, 84 km
  • Debreceni repülőtér, 86 km
  • Budapest – Liszt Ferenc Repülőtér, 200 km

Szolgáltatások

A stratégiai elhelyezkedésen és a korszerű infrastruktúrán túl olyan összetett, a cégek egyéni igényeire szabható üzleti szolgáltatásokat kínálunk, amelyek biztos hátteret nyújtanak a cégek stabil működéséhez és elképzeléseik megvalósításához.

Az ipari park elhelyezkedése Miskolc területén belülA terület a jellemzően ipari, energiaszolgáltatási és településgazdálkodási telephelyek, kereskedelmi, szolgáltatási épületek számára alkalmas.

A hatályos Miskolci Építési Szabályzat (MÉSZ) az ingatlan környezetében jelentős közlekedés- és telephelyfejlesztést irányoz elő, amelyek a terület kedvező pozícióját tovább erősítik.

A terület művelés alól való kivonása megtörtént, zöldmezős fejlesztések fogadására előkészített.

Befektetési szándék esetén minden igényt kielégítő, kívánt méretű vállalkozói telkek kialakítására nyílik lehetőség. A területre vonatkozó funkcionális megkötés nincs, kereskedelmi, szolgáltató vagy ipari létesítmények egyaránt elhelyezhetőek.